Γλώσσες:


EnglishGreek


Νομίσματα:Κατασκευαστές:

Κουπόνι δώρου Συχνές Ερωτήσεις


Εξαργυρώνοντας Κουπόνια δώρου

Εάν λάβετε ένα Κουπόνι δώρου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος σας έστειλε το Κουπόνι δώρου, και πιθανώς ένα μικρό μήνυμα από αυτούς. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχει επίσης το Κουπόνι δώρου Κωδικό κουπονιού. Πιθανώς είναι καλή ιδέα να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε τώρα να εξαργυρώσετε το Κουπόνι δώρου με δύο τρόπους.

1. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιέχεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα για αυτό το συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα εξαργύρωσης του Κουπόνι δώρου . Έπειτα θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, προτού το Κουπόνι δώρου επικυρωθεί και τοποθετηθεί στον λογαριασμό Κουπόνι δώρου και είναι έτοιμο να το ξοδέψετε ή να το κάνετε ότι θέλετε.

2. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ταμείου, στην ίδια σελίδα όπου επιλέγετε μέθοδο πληρωμής θα υπάρχει ένα πεδίο για να εισάγετε το Κωδικό κουπονιού. Εισάγετε το Κωδικό κουπονιού εκεί, και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση. Ο κωδικός θα επικυρωθεί και το ποσό θα προστεθεί στον λογαριασμό Κουπόνι δώρου . Μπορείτε έπειτα να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό για να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος από το καταστημά μας

Πίσω